Facebook

Hírek, aktualitások

2019-04-16

Jó hangulatú, bemutatkozó workshopot tartottunk, ahol újdonságainkról, a legújabb lakberendezési trendekről is tájékoztattuk a vendégeinket.

Bemutattuk különleges termékeinket is, a hozzájuk kapcsolt egyedi technológiákat, és egy különleges, egyedülálló dekorációs lehetőséget. Egyedi digitális művészi színvonalú festmény készítését, az enteriőrhöz színekben igazítva, ..mindezt úgy, hogy a Húsvétra hangolódva, a POLIFORM „mintalakásunkban”, és annak a mintakonyhájában az Anyukám Mondta sokszorosan  díjnyertes étterem séfje készítette el a szemünk előtt, a Miele konyhatechnikai berendezéseivel a páratlanul finom ”menüt”. Így használat közben is láthatták, kipróbálhatták a profi berendezéseket, és élvezhették a finom ízeket. 

Az előadóink: Az IRIS  CERAMICA gyári képviselője, Szász Miklós tartott előadást Egyenesen Olaszországból érkezett, hogy bemutassa a legújabb különleges hidegburkolatokat, mint a művészi mázazás, felületkezelés és csodás színhasználat, és tartósság példáit. A 3D-s megoldások és óriáslapok is-a legújabb trend képviselői.

Soltész Judit grafikus, lakberendező (S DESIGN STUDIO) Beszélt a hidegburkolatokra épülő lakberendezés lehetőségeiről, megcsillantva ezek felhasználhatóságának sokszínűségét, hisz egy óriáslap, vagy különleges design felület csodás lehet a falon is, dekor- elememként, akár a nappaliban, hálóban, vagy az étkezőben, de természetesen a fürdőszobában is.. nem beszélve a tartósságáról és könnyű tisztán tarthatóságáról.

EA ART GALLERY tulajdonosa, Sztán Anikó bemutatta az egyedi digitális, 3D-s  festményeket, azok lehetőségeit. Képzőművész által készített, limitált kis szériájú alkotások, amelyeket méretben, és színben is a meglévő enteriőrhöz alakítanak. Így mindenki egyéniségéhez, habitusához szabva alakíthatja ki életterét.

  

Egy izgalmas délelőtt volt, a  kreativitás, információszerzés, üzleti ismerkedés jegyében. Reméljük elértük a célunkat, hogy  mindenki otthonosan érezte magát, élvezve a látványt, stúdiónk kínálatát, és a gasztronómiai örömöket. :)


Gianni Annoni ajánlásával:


Dinamikus élethez, modern és trendi felületek.


Merítsen inspirációt a megújuláshoz! Nézze meg a hidegburkolatok új generációját, felhasználásuk sokszínűségét! :) Egyedi megoldások, az egész lakásban: 3d-s csodás design, könnyen takarítható, és időtálló felületek. Élvezze a tervezést, és vásárlást! Szakértő csapatunk segít.