• Micorex Home Studio fürdőszobaszalon
  • POLIFORM bútorok, olasz design, prémium minőség, elegáns kidolgozás
  • Olasz design burkolatok, járólapok, csempék
  • Szaniterek, fürdőszoba bútorok

Látványtervezés

A Micorex Home Stúdió segít elképzelései megvalósításában, legyen szó a fürdőszobájáról, a konyhájáról vagy akár a nappalijáról. A Stúdió kínálata a szaniterek, hideg- és melegburkolatok mellett mára a konyha, nappali, gardrób és hálószoba bútorok, valamint beltéri ajtók széles választékával bővült, ezáltal szakképzett munkatársaink révén álmai otthonát valósíthatja meg.

Ha van egy jó elképzelése, de segítségre van szüksége, vagy ha nem tudja, hol kezdje el, ránk bármikor számíthat. A megfelelő szaniterek, burkolatok és bútorok esztétikus kiválasztásával gondolatai virtuális valósággá válhatnak nálunk. Bemutató termünkben berendezett fürdőszobák és kész látványtervek alapján meghatározzuk a stílusát és megtervezzük otthonát.

Célunk, hogy a terv és az elképzelés összhangban legyen, hogy a tervezés során kiküszöböljük a költséges hibákat és időt takarítsunk meg. Szeretnénk segíteni a burkoló szakemberek munkáját is, kiszámoljuk a megfelelő mennyiségeket így elkerüljük a felesleges kiadásokat. Minden esetben tudunk alternatív megoldással szolgálni, mert ugyanazt a tervet akár magasabb minőségű anyagok felhasználásával is elkészítjük Önnek.

Nálunk a látványtervezés ingyenes! Biztosak vagyunk abban, hogy üzletünkben megtalálja mindazt, ami meghitté teheti a hétköznapokat, hiszen a Micorex Home Stúdió minden igényt kielégítő legkiválóbb minőségű termékeket kínálja.

Meglévő és új ügyfeleink elégedettsége és bizalma a bizonyíték, szolgáltatásaink minőségére.