Facebook

POLIFORM bútor

Poliform weboldalaAz olasz Poliform cég a nemzetközi bútorpiac legnívósabb képviselője. Sikerének titka a minőség és a modern életstílus iránti elhivatottság.

A Poliform vállalat, melyet 1970-ben alapítottak, egy 1942-ben alakult kis kézműves üzletből nőtte ki magát. Céljuk a mai napig az, hogy megtartsák a vállalkozás családi jellegét, miközben új gyártási technológiákat fejlesztett ki és a nemzetközi piac egyik legjelentősebb szereplőjévé váltak.

A Poliform márka ma már egyet jelent a luxussal és  minőséggel, széles választékot kínálva bútorokból és kiegészítőkből, a nappalin, étkezőn, hálószobán keresztül egészen a konyháig, és gardróbszobáig. Termékskálája moduláris elemek segítségével minden lakberendezési, építészeti kihívásra megoldást kínál.

Az évtizedek során a Poliform folyamatosan követte a bútorpiaci trendeket, ezáltal képes tökéletesen kielégíteni a nemzetközi igényeket és ízléseket. Nagy hangsúlyt fektet a jövő trendjeinek előrejelzésére is.

A cég nagy volumenű lakossági és közületi projektek kivitelezésében vesz részt, referenciái között található például a londoni West End Quay és a Café Royal, az amszterdami Konzervatórium hotel, a  Tour Odeon Montecarlo-ban, az AOL Time Warner Központ New Yorkban, a Clinton Könyvtár elnöki kamara a Little Rockban és a Palmolive épület Chicagóban.

 POLIFORM ÚJDONSÁGOK

"Valódi terek, amelyeket a Poliform értelmezett újra a harmónia érdekében az esztétika, az építészet és az anyag között."