• Micorex Home Studio fürdőszobaszalon
  • POLIFORM bútorok, olasz design, prémium minőség, elegáns kidolgozás
  • Olasz design burkolatok, járólapok, csempék
  • Szaniterek, fürdőszoba bútorok

Szaniterek

Követi a trendeket, és szeretne ellesni valamit a díjazott tervezőktől saját fürdőjének kialakításához? Akkor a legjobb helyen nézelődik. Bemutatunk egy pár világhírű céget Önnek, melyek közül választhat.

 

Időtlen elegancia, innovatív design és kiváló minőség: a Villeroy & Boch márka 1748 óta. A tervezők és termékmenedzserek a hagyományokra épülő gyűjteményeket és koncepciókat dolgoznak ki. Győződjön meg a Villeroy & Boch által készített innovatív designokról.

A gyönyörű kivitel mindig is a LAUFEN termékek védjegye volt, de nagy gondot fordítunk a termékek dizájnjára is. A LAUFEN több évtizede folytat sikeres együttműködést kiváló építészekkel és tervezőkkel. Az új fürdőszoba koncepciók kidolgozása során a tervezők elvárásainak tapasztalt, precíz modellezők, termékfejlesztők és mérnökök gárdája igyekszik megfelelni.

 A Duravit egy stílus márka. De hogyan is tudjuk megfogalmazni, hogy mi számít jó dizájnnak? Hisz végül is az egyéni ízlés nagyon eltérő, mindazonáltal bizonyos jellemzők referenciaértékként szolgálnak az innováció számára. Az egyik ilyen, melyre a Duravit igen büszke, a számtalan nemzetközi díj és elismerés. A második a tervezők maguk. Minden egyes tervező specialistának számít a maga területén. És végül de nem utolsó sorban, a vásárló, aki a fürdőszoba használója, valamint az ő saját igényei és elvárásai. Köszönet jár a viszonteladóknak, hisz általuk a Duravit márka képes kielégíteni ezeket a kívánalmakat és elvárásokat.

A "HÜPPE" név egyet jelent Európa legelső zuhanykabin gyártójával, a márka több mint 30 éve képviseli a kiváló minőséget. Kritikus alapanyag kiválasztás, tökéletes konstrukciók és több évtizedes tapasztalat szolgál sokoldalú megoldásainak alapjául. Mindezt azért, hogy Ön a legnagyobb élvezettel tusolhasson nap, mint nap és éveken át.

A HSK egy olyan német családi vállalkozás, mely a minőségi és az időtállóan modern szanitergyártásáról ismert. A zuhanyzók specialistájaként a fejlődés, a kimagasló minőség és a kiváló ár-érték arány mellett teszi le voksát. Emellett fontos missziója a vevőközpontú hozzáállás, mely a vevői igények rugalmas kielégítését biztosítja számukra. A több évtizedes gyártói tapasztalata és a saját gyártása révén egyedülállóan hosszú, 10év minőségi garanciát biztosít termékeire.

A német Dornbracht cég egy több mint 60 évvel ezelőtt alapított családi vállalkozásból fejlődött a világ vezető vállalatává az exkluzív minőségű csaptelepek és fürdőszobai kiegészítők terén. Minőség, funkcionalitás és design – ezek a fogalmak alkotják a Dornbracht filozófiájának alapköveit. A cég szakemberei minden egyes termék megtervezésekor nagy hangsúlyt fektetnek a használhatóságra, az alapanyagok minőségére, a tartósságra és a legapróbb részleteket is szem előtt tartó mesteri kidolgozásra. Mindezeket megkoronázza a folyamatosan újító, többszörösen díjnyertes, úttörő design, amely azonban sosem mehet a praktikum rovására.

ZUCCHETI csoportot több, mint 80 éve három mérvadó alapelv vezérli: innováció, design és minőség. A ZUCCHETTI termékek sikerüket az időtállóság, a megbízhatóság mellett a kivételes designnak is köszönhetik. Kollekcióival trendeket teremt, hatást gyakorol a nemzetközi design alakulására.

További gyártóink: Riho, Jika, Radaway, M-Acryl, Ravak, Roltechnik, Keramag, Kolo, Hansgrohe, Grohe,Tres, Bugnatese, Wellis, Armatura, Arezzo.

Kiemelt termékek

MIOTTO DUOMO LCHR GREY BLUE

MIOTTO DUOMO LCHR GREY BLUE Méretei: 770*740*830 mm

MIOTTO rigoli coffee table

MIOTTO rigoli coffee table Méretei: 900*600*420 mm
Súlya: 9 kg

ZALAKERÁMIA Cementi ZBD 62036 falilap 20 x 60 cm

ZALAKERÁMIA Cementi ZBD 62036 falilap 20 x 60 cm Ára: 5990 Ft / m2
Elérhető készlet: 23,76 m2

MIOTTO maino dining chair

MIOTTO maino dining chair Méretei: 610*490*930 mm
Súlya: 10 kg

MIOTTO nozzana console table

MIOTTO nozzana console table Méretei: 1320*420*760 mm
Súlya: 24.95 kg