A konyha- és fürdőszoba megtervezése bonyolult folyamat, ezért fontos lehet, hogy igénybe vegyék egy szakember segítségét. Mi megcsináljuk Önnek otthona látványtervét 3D-ben!

A konyha- és a fürdőszoba két olyan helyiség, ahol a helykihasználás és a funkcionális elrendezés kiemelten fontos. Mi olyan megoldásokat tudunk találni, amelyek optimalizálják a helyiségeket, hogy praktikus és kényelmes legyen a használatuk.

Szakértői vagyunk a térhasználatnak, a színeknek, a világításnak, a burkolatoknak és más lakberendezési elemeknek. Tudjuk, mely anyagok és berendezések működnek jól a fürdőszobában a nedvességgel és a magas páratartalommal szemben.

Sok éves tapasztalatunkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy olyan hangulat alakuljon ki az otthonukban, ami összhangban van a ház többi részével és az Önök egyéni ízlésével.

Segítünk egyedi megoldásokat kidolgozni, amelyek megfelelnek az igényeiknek és a rendelkezésre álló térnek. Kreatívan gondolkozunk, és olyan elemeket javasolhatunk, amelyekre talán nem is gondoltak volna.

Végül de nem utolsó sorban segítünk a költségvetés hatékony kezelésében. Jól ismerjük a termékeinket, a berendezéseket és a megoldásokat, így segítünk olyan döntéseket hozni, amelyek a költségek mellett minőségi eredményt is biztosítanak.

Nézze meg néhány 3D látványtervünket!

Mire van szükség az első konzultáció előtt?

A gördülékeny egyeztetés és a 3D látványterv minél hamarabbi elkészítése érdekében az alábbi dolgokra lesz szükségünk Öntől:

✔ Hozzanak magukkal egy alaprajzot, ami tartalmazza a helyiségek, az ajtó- és ablaknyílás méreteit és a saroktól számított helyét.

✔ Jelöljék be az alaprajzon azokat a bútorokat és a szanitereket, amiken nem tudnak, vagy nem szeretnének változtatni.

✔ Rajzolják be a lefolyót és a vízkiállást.

✔ Tisztázzanak magukban néhány főbb kérdést: milyen a napi tempójuk? Fürdeni vagy zuhanyozni szeretnek inkább? Együtt szoktak készülődni vagy külön-külön? Milyen színeket szeretnek? Milyen stílusú a lakás többi része?

✔ Milyen árkategória jöhet számításba?