Az “otthon” a legtöbb érzést kiváltó kifejezések egyike. Melegség és biztonság, család és barátok képét idézi elénk; az ihlet, az oltalom, a béke szigete.” – Ezt Alice Buckley, amerikai lakberendező mondta, és mi teljes mértékben egyetértünk vele.
Ezért is fontos nekünk, hogy amikor Önök bejönnek hozzánk, a maximumot nyújtsuk, amikor megtervezzük a leendő otthonukat.

Mindegy, hogy pontos elképzeléseik vannak, vagy még nem igazán tudják, mit szeretnének. Mi azért vagyunk, hogy segítsünk, megértsük az igényeiket, és az első lépésektől az utolsókig együtt menjünk végig ezen az izgalmas úton, ami végül az álomotthonukba visz.

Miért válasszanak minket?

✔ A Micorex Home Studio több mint 5 éve nyitott meg.
✔ A stúdió létrehozásának ötlete az elmúlt 20 év kereskedelmi tapasztalataiból táplálkozva született meg, hisz az anyacég, a Micorex Tüzép, óriási tudásra tett szert az építőanyagok terén,
✔ így nálunk tényleg MINDENT megtalál, ami a tökéletes otthon felépítéséhez vagy felújításához kell.
✔ Kínálatunk a világszerte híres designmárkákra épül.
✔ A magas minőségű kínálat mellett kiváló ár – értékarányt nyújtunk vásárlóinknak.
✔ Nem csak egy sima bemutatószalon vagyunk, sok különféle szolgáltatással állunk rendelkezésére
✔ És nem utolsó sorban a Micorex csapatára számíthat abban, hogy megtaláljuk az Önök számára legideálisabb megoldásokat, és végül egy olyan házban élhetnek majd, amit méltán hívhatnak otthonnak.