Designbútorok a kínálatunkban

Designbútorok a kínálatunkban

Ismerje meg, milyen híres márkáktól származó designbútorok kaphatók a Micorex Home Studio bemutatószalonjában.

Ego Italiano

A 2007-ben Materában született cég a világ legfontosabb piacain van jelen. Olaszországban terveznek és gyártanak színes, innovatív, személyre szabható kanapékat, foteleket és lakberendezési kiegészítőket.

Tomasella

A Tomasellával olyan bútorok kiválasztásával rendezheti be otthonát, amelyek szépek, funkcionálisak és gondtalanok. A Tomasella lakberendezési megoldásai kompromisszumok nélkül garantálják Önnek a funkcionalitást, a minőséget és az esztétikumot.

Miotto

A MIOTTO egy teljes életkoncepció. Hálószoba, nappali, étkező és társalgó a kollekció része. Tükrök, szőnyegek, kézzel készített festmények, kerámia vázák és alumínium kézműves termékek teszik teljessé a MIOTTO designt.

Poliform

A Poliform egy olyan bútormárka, amely a részletek harmóniáját, minőségi anyagokat és természetes színeket kínál. Fedezze fel kanapék, székek, asztalok, ágyak, tárolóegységek és egyéb kollekcióikat, valamint a művészekkel, építészekkel és tervezőkkel való együttműködésüket.

Novamobili

A Novamobili a Battistella Company márkája. A Novamobili küldetése, hogy egyre inkább abszolút mércévé váljon a “Made in Italy” design bútorok világában, mind a nappali, mind az alvóterek számára.

Zanette

A Zanette bútorok a minőség és a stílus, valamint a praktikum és a funkcionalitás egyedülálló kombinációja, az igazi olasz színvonal, kifinomult és elegáns. A modern kor divatirányzatainak legapróbb változását is megelőzni, és azt a bútorokban visszatükrözni – ez a Zanette cég egyik fő célkitűzése.

Cinquanta3

Márkájuk egyik alapvető alapértéke, hogy folyamatosan törekszenek a fenntarthatósági stratégiájuk és céljaik javítására. Ennek érdekében termékeikhez olyan paneleket használnak, amelyek felelősen kezelt, FSC® tanúsítvánnyal rendelkező erdőkből származnak.

Rigosalotti

A Rigosalotti egy olyan vállalat, amely 1984 óta gyárt innovatív és kiváló minőségű kárpitozott bútorokat. Kanapékat, ágyakat, székeket és kiegészítőket kínál különböző kivitelben és anyagokból, a teljes gyártási folyamat közvetlen irányításával.

Bonaldo

A Bonaldo egy módja az elképzelésnek, az alkotásnak, az életnek és a lakberendezésnek. A Bonaldo olyan designbútor-kollekciókat tervez és hoz létre életterek számára, amelyek összekötik a helyeket és az embereket, az étkezőtől a nappalin át az alvóhelyiségekig.

Minotti

A Minotti egy olasz vállalat, amely a kortárs bútortervezés területén a “Made in Italy” kiváló kifejezőjeként és a klasszikus-modern életstílus nagyköveteként nemzetközi szinten is komoly hírnévre tett szert a lakó- és vendéglátóipari szegmensben.

Nézze meg, milyen konyhabútormárkák vannak a kínálatunkban ide kattintva.