Fürdőszobabútorok és szaniterek

Fürdőszobabútorok és szaniterek

Követi a trendeket, és szeretne ellesni valamit a díjazott tervezőktől saját fürdőjének kialakításához? Akkor a legjobb helyen nézelődik. Bemutatunk egy pár világhírű céget Önnek, melyek közül választhat.

Időtlen elegancia, innovatív design és kiváló minőség: Villeroy & Boch márka 1748 óta. A tervezők és termékmenedzserek a hagyományokra épülő gyűjteményeket és koncepciókat dolgoznak ki. Győződjön meg a Villeroy & Boch által készített innovatív designokról.

A gyönyörű kivitel mindig is LAUFEN termékek védjegye volt, de nagy gondot fordítunk a termékek dizájnjára is. A LAUFEN több évtizede folytat sikeres együttműködést kiváló építészekkel és tervezőkkel. Az új fürdőszoba koncepciók kidolgozása során a tervezők elvárásainak tapasztalt, precíz modellezők, termékfejlesztők és mérnökök gárdája igyekszik megfelelni.

 A Duravit egy stílus márka. De hogyan is tudjuk megfogalmazni, hogy mi számít jó dizájnnak? Hisz végül is az egyéni ízlés nagyon eltérő, mindazonáltal bizonyos jellemzők referenciaértékként szolgálnak az innováció számára. Az egyik ilyen, melyre a Duravit igen büszke, a számtalan nemzetközi díj és elismerés. A második a tervezők maguk. Minden egyes tervező specialistának számít a maga területén. És végül de nem utolsó sorban, a vásárló, aki a fürdőszoba használója, valamint az ő saját igényei és elvárásai. Köszönet jár a viszonteladóknak, hisz általuk a Duravit márka képes kielégíteni ezeket a kívánalmakat és elvárásokat.

A “HÜPPE” név egyet jelent Európa legelső zuhanykabin gyártójával, a márka több mint 30 éve képviseli a kiváló minőséget. Kritikus alapanyag kiválasztás, tökéletes konstrukciók és több évtizedes tapasztalat szolgál sokoldalú megoldásainak alapjául. Mindezt azért, hogy Ön a legnagyobb élvezettel tusolhasson nap, mint nap és éveken át.

HSK egy olyan német családi vállalkozás, mely a minőségi és az időtállóan modern szanitergyártásáról ismert. A zuhanyzók specialistájaként a fejlődés, a kimagasló minőség és a kiváló ár-érték arány mellett teszi le voksát. Emellett fontos missziója a vevőközpontú hozzáállás, mely a vevői igények rugalmas kielégítését biztosítja számukra. A több évtizedes gyártói tapasztalata és a saját gyártása révén egyedülállóan hosszú, 10év minőségi garanciát biztosít termékeire.

A német Dornbracht cég egy több mint 60 évvel ezelőtt alapított családi vállalkozásból fejlődött a világ vezető vállalatává az exkluzív minőségű csaptelepek és fürdőszobai kiegészítők terén. Minőség, funkcionalitás és design – ezek a fogalmak alkotják a Dornbracht filozófiájának alapköveit. A cég szakemberei minden egyes termék megtervezésekor nagy hangsúlyt fektetnek a használhatóságra, az alapanyagok minőségére, a tartósságra és a legapróbb részleteket is szem előtt tartó mesteri kidolgozásra. Mindezeket megkoronázza a folyamatosan újító, többszörösen díjnyertes, úttörő design, amely azonban sosem mehet a praktikum rovására.

A ZUCCHETI csoportot több, mint 80 éve három mérvadó alapelv vezérli: innováció, design és minőség. A termékek sikerüket az időtállóság, a megbízhatóság mellett a kivételes designnak is köszönhetik. Kollekcióival trendeket teremt, hatást gyakorol a nemzetközi design alakulására.

A RIHO zuhanykabinokat, kádakat, zuhanytálcákat, és fürdőszobabútorokat forgalmaz. A választékban nemcsak egyenes és sarokkádak találhatóak meg, de különleges aszimmetrikus, és kör alakúak is az egyediség kedvelőinek.

Széles színválaszték párosulva a használhatóságot és a stílust egyensúlyban tartó, fejlődő dizájnnal: A JIKA kiváló fürdőszobai hangulatot biztosít. Amikor egy fürdőszoba berendezéséről van szó, a bútorok jelentik a különbséget, legalábbis az érzékelés szempontjából. Ebben az értelemben a JIKA sokak számára kínál lehetőségeket.

Kiváló minőségű, kényelmes és egyben dizájnos zuhanykabinok gyártója a Radaway. 2002 óta működnek a piacon. Küldetésük, hogy olyan praktikus dolgokat hozzanak létre, amelyek javítják vásárlóik életminőségét.

Az M-Acryllal a fürdés igazi wellness-élmény! Az egyenes, asszimetrikus, egyedi formájú és szabadonálló kádak mellett masszázs- és színterápiás rendszereket is kínálnak.

A legapróbb részletekig átgondolt, inspiráló fürdőszobákat hoz létre a RAVAK. Átfogó megoldásokat kínálnak a modern fürdőszobák számára, koherens koncepciók formájában. Akrilkádakat gyártanak kádparaván beépítési lehetőséggel, zuhanykabinokat és ajtókat akár atipikus kivitelben is, zuhanytálcákat, csatornás lefolyókat, padlóösszefolyókat, mosdókagylókat, szaniter kerámiákat, fürdőszobabútorokat valamint vízcsapokat.

A Roltechnik 1991-ben alakult Csehországban, és így a kelet-európai régió első olyan vállalkozásai közé tartozik, amely zuhanykabinok, fürdőkádak, szaniter berendezések gyártásával és masszázsrendszerekkel foglalkozik.

Akár zuhanyozáskor, akár kézmosáskor észre lehet venni a Hansgrohe termékeinek magas, bizonyított márkaminőségét. Első osztályú termékek, kiemelkedő formatervezés, fenntartható gyártás és erős szolgáltatás jellemzi a céget.

Grohe – Luxusszerelvények kivételes fürdőszobákhoz és konyhákhoz. Fürdőszobai csaptelepek, zuhanyzók, zuhanyfejek és konyhai keverőcsapok minden belsőépítészeti stílushoz és költségvetéshez illeszkedő kivitelek találhatók a választékukban.

A Tres olyan megfizethető termékeket gyárt, amelyekben a design és az élmény áll a középpontban, mindezt a vízfogyasztás javítása mellett.

A Bugnatese konyhai és fürdőszobai kínálatában a különleges felületek színes választékának köszönhetően a Bugnatese termékek ízlésesen alkalmazkodnak a kortárs trendekhez.

A pezsgőfürdőket gyártó Wellis néhány fős családi vállalkozásból indult, mára pedig világszerte ismert márkává vált. Eddigi terveik mellett folyamatosan dolgoznak az innovációkon, a jövő új technológiáinak fejlesztésén, magasabb célok kitűzésén – figyelembe véve termékeik kényelmi, esztétikai és fenntarthatósági szempontjait.

Az Arezzo fürdőszobai termékek lehetővé teszik, hogy a legszerényebb otthonokban is elérje a keresett luxusszálloda hangulatát. A divatos fekete csaptelepektől a tekintélyes zuhanyzókig és mosdószekrényekig. Ebben a termékcsaládban mindent megtalál, amire szüksége van fürdőszobája feldobásához.

Bette

Hansgrohe

Kolplasan

Sapho

Duscholux

Látogasson el konyha- és fürdőszobaszalonunkba, és ismerkedjen meg testközelből is ezekkel a világmárkákkal!